avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Criterii titularizare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Criterii titularizare

va rog sa ma lamuriti in problema repartizarii in urma concursului de titularizare in invatamant

am obtu=inut nota 8,15 la examenul de titularizare, la prima sedinta publica nu am prins post, iar la a doua postul pe care am predat in anul scolar trecut si care este in localitatea de domiciliu a fost luat de cineva cu nota 7,05 pe motiv ca eu am doar trei ani de facultate, acuma am terminat primul an de master, iar persoana respectiva are masterul terminat. Eu intreb conteaza nota sau durata studiilor ?


Multumesc mult !!!
Cel mai recent răspuns: Alinne , utilizator 08:07, 16 August 2013
Daca postul este la liceu trebuie și master si are prioritate persoana care are masterul finalizat, daca este la gimnaziu postul este ocupat in functie de nota obtinuta la concursul de titularizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu titularizarea in invatamant vidicanioan vidicanioan Buna ziua Am terminat Universitatea de arte si design din Cluj,,am finalizat masteratul la Universitatea din Oradea, Facultatea de Arte ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)