avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In legatura cu titularizarea in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In legatura cu titularizarea in invatamant

Buna ziua
Am terminat Universitatea de arte si design din Cluj,,am finalizat masteratul la Universitatea din Oradea, Facultatea de Arte in domeniul Arte plastice decorative si design,programul de studii Sculptura si ambient ,si cursurile NIVELULUI II de formare psihopedagogica.
Cu aceasta pregatire m-am prezentat la examenul de titularizare organizat in Oradea pe care l-am luat cu nota 7,30.
Cu toate ca la sedinta publica mi s-a spus ca pot ocupa postu de profesor de design la Liceul de arte din Oradea,la repartizarea postului am fost respinsa pe motiv ca nu intrunesc conditiile
Mai mult la repartizare pe post am fost singurul candidat.
Ce ma indrumati sa fac pentru a indrepta nedreptatea care cred ca mi s-a facut?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 8 Septembrie 2013
Mesaj reeditat
@ Tarzan2012
Data post: Duminica, 8 Septembrie 2013, 11:43
Subiect: titularizare in invatamant



Parerea mea e sa faceti o contestatie,depuneti o cerere la inspectoratul scolar Oradea,si apoi cereti sa vi se repartizeze postul pe care-l optati.
Ei trebuie sa va raspunda si daca va respinge pe motiv ca nu intruniti conditiile,sa va arate ei legea si articolul pe care se bazeaza,apoi dvs aveti dreptul sa verificati daca este adevarat sau nu.

Trebuie sa cititi si dvs metodologia invatamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Nedreptate in invatamant mahufelicia mahufelicia Buna ziua,astazi mi s-a dat sa traiesc o mare nedreptate,va rog sa-mi raspundeti si sa-mi dati solutii.In urma examenului national de titularizare din data de ... (vezi toată discuția)
Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)