avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cerinta licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cerinta licitatie

Buna ziua.
O cerinta aferenta capacitatii economico-financiara a participantului la licitatie, inscrisa intr-un caiet de sarcini, se refera la:
"declaratii bancare corespunzatoare sau, dupa caz, dovezi privind asigurarea riscului profesional".
Puteti sa imi spuneti la ce se refera aceasta cerinta/ce documente s-ar putea prezenta in acest sens de catre o societate comerciala cu raspundere limitata.
Aceasta cerinta apare si in OUG nr. 34/2006 la art. 185 dar nu stiu exact la ce se refera.
Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Sincer, nu m-am lamurit din raspunsul dumneavoastra.
Totusi care ar fi documentele solicitate cu privire la "declaratii bancare corespunzatoare sau, dupa caz, dovezi privind asigurarea riscului profesional", in cazul unei achizitii publice?
Este scrisoarea de bonitate unul dintre aceste documente?
Va multumesc.

Totusi care ar fi documentele solicitate cu privire la "declaratii bancare corespunzatoare sau, dupa caz, dovezi privind asigurarea riscului profesional", in cazul unei achizitii publice?
Va rog daca ma puteti ajta cu acest baspect, deoarece este foarte important pentru mine.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2010
teodor82, utilizator
Dovezile privind asigurarea riscului profesional sunt:
1 - ordin de plata comision platit de angajator in cuantum de 0.200 - 1.xxx (cu trei cifre dupa virgula) "Fond asigurare boli profesionale si accidente de munca".
2 - asigurare privata de risc profesional incheiata de angajator pentru toti angajatii.
Declaratiile bancare se refera la altceva (bonitate, lichiditati, resurse financiare disponibile ce se pot angaja de catre ofertant pentru indeplinirea contractului, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente solicitate licitatie teodor82 teodor82 Buna seara. Intr-o documentatie de atribuire pentru o licitatie apare urmatoarea formulare referitoare la informatiile solicitate privind situatia ... (vezi toată discuția)
Participarea la licitatii publice cu bilant pe minus Cris.Geo Cris.Geo Buna ziua, Am fost pusa in fata unei situatii mai putin obisnuite si as dori sa ma indrumati daca este posibil. Extista cumva vreo lege care specifica ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de bonitate bancara dina10 dina10 Buna ziua. Vreau sa particip la o licitatie si in fisa de date se cere: \\" Scrisoare de bonitate bancara sau declaratii bancare corespunzatoare prin care ... (vezi toată discuția)