avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cine este \"familia\"
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cine este "familia"

realizez venituri practicand profesii libere, am cod fiscal, platesc impozit pe venit la stat, sunt proprietarul unui imobil in care stau singur, necasatorit, fara copii...
sunt considerat "familie", sau sunt membrul familiei parintilor mele?
Cel mai recent răspuns: DUO-EXPRES Traduceri juridice lb. maghiara , Traducator autorizat 20:56, 24 Mai 2010
Daca sunteti major , realizati venituri proprii , sunteti considerat familie.
Dumneavoastra, puteti sa va considerati membrul familiei parintilor dvs,pana la moartea acestora.
daca doriti sa impartiti venitul pe membru de familie, pt ca locuiti singur, dvs sunteti "familia". pana va casatoriti si deci va veti intemeia o familie, parintii, fratii sunt familia dvs
Eu credeam ca este un anunt matriomonial.
Doresc sa beneficiez de bursa de ajutor social, unde venitul pe membru de familie nu trebuie sa depaseasca o anumita valoare. Venitul meu nici nu depaseste (nu am copii, sunt necasatorit, major), insa daca luam ca sunt membrul familiei parintilor mele, atunce venitul impartit este mai mare..
formati singur o familie, ...o familie cu un singur membru.

Alte discuții în legătură

Bursa sociala: care sunt membrii familiei in intretinere legala? randrewb randrewb Salut. Am nevoie de ajutor: sunt student si vreau sa depun dosarul pentru a beneficia de bursa sociala. In regulament scrie ca trebuie sa aduc adeverinte din ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Ajutor caldura elena dima elena dima Va rog sa ma lamuriti daca am sau nu dreptul la ajutor de caldura in situatia urmatoare: familia mea este formata din mine si fiica mea, studenta la zi in ... (vezi toată discuția)