avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare definitiva

Buna ziua,
O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac cerere scrisa (in care solicit acest lucru) la Curtea de Apel Bucuresti?:O
Cu multumiri ptr raspuns!=D>
Cel mai recent răspuns: sorincapitanescu , utilizator 15:57, 25 Mai 2010
NU.Solutiile din recurs nu se comunica.Puteti face copie dupa decizie la CAB, pana la pleacarea dosarului la instanta de fond .Dupa plecarea dosarului catre instanta de fond ,prin practica de casare, puteti face copie dupa decizie la instanta de fond.
Ptr a o investi cu titlu executoriu la TB imi trebuie neaparat Hotararea legalizata? Sau pot solicita direct la TB investirea acesteia cu Titlu Executoriu?
Ptr a urgenta investirea cineva mi-a spus ca pot cere un certificat de grefa la CAB si chiar daca n-a ajuns dosarul inapoi la TB pot solicita investirea hotararii cu titlu executoriu. Este adevarat?
da,se comunica la fiecare parte şi hotărârile definitive ţi irevocabile
s-a dat un recurs in interesul legii prin care s-a dispus ca şi hotărârile irevocabile să se comunice, aşa că procedura s-a modificat
Conform ultimelor modificari legislative, toate hotararile judecatoresti se comunica partilor, inclusiv cele pronuntate in recurs, hotarari care pana acum nu se comunicau.
Pentru investirea cu formula executorie a hotararii aveti nevoie de intregul dosar.
Investirea se face numai de catre instanta de fond, numai si numai pe baza dosarului, fiind exclusa posibilitatea investirii pe baza unui certificat de grefa.

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)
Pierdut hotarari iulis39 iulis39 Trebuie sa investesc cu formula executorie 3 hotarari: fond, apel si recurs, deoarece in ultima hotarare irevocabila se mentin unele dispozitii din hotararea ... (vezi toată discuția)