avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut hotarari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut hotarari

Trebuie sa investesc cu formula executorie 3 hotarari: fond, apel si recurs, deoarece in ultima hotarare irevocabila se mentin unele dispozitii din hotararea civila, precum si alte dispozitii din decizia de la tribunal, dar am ratacit cele doua hotarari date de fond si apel si nu am decat copii ale acestora.
Cum pot sa intru in posesia acelor hotarari originale, in vederea investirii lor cu formula executorie.
Multumesc pentru respunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 22:10, 14 Iulie 2011
Mergeti la grefa celor doua instante si solicitati eliberearea unor noi exemplare legalizate, definitive si irevocabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)
Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)