avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii agricultura
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

agricultura

Buna seara. Care e salariul minim in agricultura si ce taxe trebuiesc platite pentru un muncitor. cas ,sanatate e.t.c.
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 09:29, 28 Mai 2010
Agricultura, piscicultura si pescuit: salariul de bază minim brut este 648 RON pentru personalul calificat pina la noi modificari.
Contributiile aferente pentru un angajat sunt urmatoarele : sanatate 5.5%,somaj 0.5%,pensii 10.8%,impozit 16%
Contributiile angajatorului la stat pentru un angajat sunt : sanatate 5.2%,somaj 0.5%,pensii 20.8%,fond garantare salarii 0.25%,fond concedii si indemnizatii 0.85%,fond de risc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate salarii mihaita 28 mihaita 28 am o carte de munca la un privat pe care mio platesc lunar sunt cu un salariu minim pe economie si as dori mai exact cat plateste lunar pentru mine incluse ... (vezi toată discuția)
Cotele contributii salariale 2010 alinadanila alinadanila as vrea sa stiu si eu care sunt cotele pentru contributii salariale pe anul 2010. am fost in crestere copil si acum vreau sa ma pun la curent (vezi toată discuția)
Contributii asig.soc. si fd specifice ddea ddea Imi puteti spune va rog mult unde as putea gasi modul de calcul al contributiilor pentru salariati pe care o societate comercialale are de ... (vezi toată discuția)