Buna dimineata.
Sa presupunem ca mi se face un proces verbal de catre controlorii unei regii autonome de transport. Daca acel proces verbal nu are stampila regiei este nul sau nu ?
Am fost in provincie luni si mi-am luat amenda pe autobuz. Mi-au fost verificate datele de catre jandarmi numai ca pe acel proces verbal nu este nici o stampila. Doar sunt scrise datele si semnatura controlorului.
As putea totusi sa ii mint ca nu am fost eu acea persoana care a fost in autobuz ? Cum ar decurge totul a.i. sa scap de ea.
Nu am avut timp sa merg la sediul lor sa platesc 125RON si acum s-a facut 250RON
Nu este nevoie de stampila ci doar e semnatura controlorului.Nu prea cred ca o sa scapati de plata amenzii.Cred ca ati calatorit fara bilet.Cum credeti ca se poate schimba in altceva?
Dvs.declarati ca ati fost surprins fara bilet,deci amenda aplicata este legala.
Singura scapare arfi sa nu se fi copletat in mod corect procesul verbal sa fi ramas rubrici necompletate,situatie in care in termenul legal de 15 zile ati putea sa il contestati la instanta competenta constatarii contraventiei,pentru motivele de nulitate prev.de art.16/17 din OG nr.2/2001.
Amenda ratb.
tudorache_alyna
Buna ziua.
Azi am avut ghinionul sa fiu surprins pe linia troleibuz 85 fara bilet, pe distanta de 2 statii, de la M. Bravu la Autogara Obor. Iesisem de la ... (vezi toată discuția)