Buna ziua,
am un caz putin mai special:
o firma de transport din Romania presteaza servicii de transport intracomunitar unei casa de expeditii din Romania.
Va rog sa-mi spuneti cum factureaza firma respectiva prestarile de servicii,cu sau fara TVA?
Multumesc!
Buna ziua . Am si eu o problema si nu-i dau de cap. O societate din Romania X are un contract cu alta firma din Romania Y careia ii efectueaza servicii de transport atat in tara cat si in afara tarii. In luna iunie din cauza unei probleme
nu s-a putut efectua transportul in Cehia de catre X iar aceasta ( X) a incheiat un contract de transport cu o firma tot din Cehia ( de transport) pentru a efectuat transportul de marfa de la firma Y. Factura este incheiata de firma din Cehia catre firma X urmand ca apoi sa fie facturat de firma X catre Y. Factura contine urmatoarele date : - pretul, exclusiv taxa 500eur; TVA 20% = 0 eur , de plata 500 eur. Care sunt obligatiile mele fiscale? Trebuie aceasta factura declarata in decl. 390?
taxare inversa, decont tva rd. 7, 7.1, 7.1.1 si 19, 19.1, 19.1.1 si declaratia 390
mai departe factura cu tva catre firma Y din romania.
Alte discuții în legătură
Decont tva
carsim4
Daca am o achizitie intracomunitara de prestari servicii iar prestatorul este inregistrat in scopuri de tva in statul membru, in dec TVA aceasta achizitie o ... (vezi toată discuția)