avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investire sentinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investire sentinta

buna ziua, va rog sa imi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie:am avut proces cu ANRP la Curtea de apel Bucuresti si Sentinta a ramas irevocabila.
pot sa cer certificat de grefa de la Curtea de apel?si daca o primesc pot sa merg la Tribunalul Calarasi( prima instanta)si sa investesc sentinta? recursul s-a judecat pe 06 mai 2010.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 16:47, 28 Mai 2010
Degeaba va intoarceti la tribunal atata vreme cat dosarul se afla la Curte nimeni nu va va investi sentinta.(asta ca practica).
Legal insa, cu siguranta ca ar trebui ca urmare certificatului de grefa din care reiese fara dubiu ca decizia curtii este definitiva si irevocabila, cei de la tribunal sa va elibereze titlul executoriu conform deciziei de la mapa.
Merita incercat.
Succes.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto qwerta qwerta Am cerut curtii de apel un certificat de grefa dupa decizia de respingere a recursului cu care am mers la tribunalul care a pronuntat sentinta si am cerut ... (vezi toată discuția)
Care este deosebirea intre legalizarea sentintei si investirea cu formula executorie? in baza sentintei legalizate pot cere administratiei financiare returnarea taxei de poluare? qwerta qwerta Buna ziua ,am cistigat in contencios la tribunal recuperarea taxei de poluare ,iar Adm financiara a facut recurs acesta fiind respins de curtea de apel.Am ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)