avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog ajutati-ma sunt disperata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog ajutati-ma sunt disperata

Prietenul meu este in Comisia de Cenzori si se pare ca Administratora , care este si contabil ar fi luat 2 miliarde din banii asociatiei. Problema este ca prietenul meu desi este presedintele comisiei de cenzori nu a vazut nici o data actele pentru ca administratora il tot amana cu prezentarea actelor. Aceasta situatie dureaza de aproximativ 2 ani. S-a aflat ca sunt datorii la apa nova de 500 mil si la radet de 1,5 miliarde. Aceasta situatie nu iesea la iveala daca nu se intrerupea apa rece si mai recent si apa calda.
Administratora nu vrea sa arate actele pe motiv ca le-a dat la o experta sa le verifice. Ea sustine ca pierderile vin de la administratia trecuta.
Vroiam daca puteti sa ne ajutati si pe noi si sa-mi spuneti si mie ce-l asteapta pe prietenul meu. Este presedintele comisiei de cenzori, dar numai el figureaza in comisia de cenzori, iar in lege am inteles ca trebuie sa fie un numar impar de reprezentanti. Repet el nu a vazut actele, el a semnat doar listele de intretinere pe baza centralizatorului, practic a verificat ca sumele de pe liste sa fie egale cu totalul de pe centralizator.
Nu stiu ce sa mai zic suntem intr-o situatie foarte grava, locatarii il ameninta cu raspunderea penala, este posibil asa ceva in conditiile in care el nu a vazut banii si greseala lui cea mai mare ca nu a verificat actele?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:59, 29 Mai 2010
Ce pregatire are prietenul, dl. Presedinte al comisiei de cenzori?
Economist
de curiozitate ... daca nu a primit niciun fel de act, de ce a semnat actele asociatiei ???
Faceti o sesizare la Primarie, departamentul asociatiilor de proprietari, si descrieti toate aceste fapte.
De aici se va organiza un control, in urma caruia va iesi adevarul.
Presedintele asociatiei ce pozitie are despre acest conflict, ar trebui sa-l consultati mai intai pe el.
Administratorul este un simplu angajat, cu CIM, care trebuie verificat de presedindele de asociatie.
Presedintele nu stie nimic.O sa mergem luni sa depunem o sesizare la Primarie. S-a facut o Adunare a Proprietarilor, acum seara, si nu mai este in Comisia de Cenzori, mai putem sa facem sesizarea ?

Alte discuții în legătură

Ajutor sunt disperata!!! florela_firtulescu florela_firtulescu Prietenul meu este in Comisia de Cenzori si se pare ca Administratora , care este si contabil ar fi luat 2 miliarde din banii asociatiei. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Probleme bloc - restantieri si liste ciudate. cameliaandreescu cameliaandreescu Buna ziua, Este vorba de un bloc cu 10 etaje, 4 apartamente pe etaj si 2 scari. Sunt cateva apartamente cu restante foarte mari (nu au mai platit nimic in ... (vezi toată discuția)
Mandatarea presedintelui Cristian_1011 Cristian_1011 Buna ziua , Am si eu o intrebare in legatura cu articolul 27 litera d) \"mandateaza comitetul executiv reprezentat de presedintele asociatiei de ... (vezi toată discuția)