srl are in patrimoniu un imobil cumparat prin credit.Acest imobil este inchiriat dar sunt mari greutati la achitarea ratelor catre banca.Creditul a fost garantat cu acest imobil.In cazul neachitarii ratelor banca va scoate la vanzare acest imobil, dar posibil ,valoarea actuala a imobilului nu acopera valoarea creditului.Ce se imtampla in acest caz?Firma mai are in patrimoniu inca 2 imobile care nu sunt ipotecate si sunt grevate de orice fel de datorii.Banca are dreptul sa se atinga de aceste 2 imobile?
Buna ziua !
Din pacate , odata cu devalorizarea imobilelor din ultima vreme , in situatia expusa de dvs. se afla din ce in ce mai multe persoane fizice si juridice . Astfel , in cazul in care valoarea imobilului, nu acopera debitul cu toate dobanzile si taxele aferente , societatea este indreptatita sa urmareasca orice alte venituri sau bunuri aflate in proprietatea dvs. , cu respectarea legislatiei in vigoare .
Executare
alin_delon2009
buna ziua.am un imprumut la o banca, pe persoana fizica,imprumut pentru care am girat un imobil.in cazul in care nu mai pot achita creditul,banca poate sa-mi ... (vezi toată discuția)