avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale patrimoniu srl,datorii la banca(recuperare credit de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

patrimoniu srl,datorii la banca(recuperare credit de catre banca)

Buna ziua

srl are in patrimoniu un imobil cumparat prin credit.Acest imobil este inchiriat dar sunt mari greutati la achitarea ratelor catre banca.Creditul a fost garantat cu acest imobil.In cazul neachitarii ratelor banca va scoate la vanzare acest imobil, dar posibil ,valoarea actuala a imobilului nu acopera valoarea creditului.Ce se imtampla in acest caz?Firma mai are in patrimoniu inca 2 imobile care nu sunt ipotecate si sunt grevate de orice fel de datorii.Banca are dreptul sa se atinga de aceste 2 imobile?

Cu stima,
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:24, 29 Mai 2010
Buna ziua !
Din pacate , odata cu devalorizarea imobilelor din ultima vreme , in situatia expusa de dvs. se afla din ce in ce mai multe persoane fizice si juridice . Astfel , in cazul in care valoarea imobilului, nu acopera debitul cu toate dobanzile si taxele aferente , societatea este indreptatita sa urmareasca orice alte venituri sau bunuri aflate in proprietatea dvs. , cu respectarea legislatiei in vigoare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare alin_delon2009 alin_delon2009 buna ziua.am un imprumut la o banca, pe persoana fizica,imprumut pentru care am girat un imobil.in cazul in care nu mai pot achita creditul,banca poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Apartament sub sechestru. djbaryllas djbaryllas Daca un apartament a fost pus sub sechestru, din cauza neachitarii unor rate bancare, (desi nu sa garantat sau ipotecat cu acel apartament in momentul acodarii ... (vezi toată discuția)
Incetare executare-imobilul nu se vinde wpy wpy as dori sa stiu daca o executare in curs {adica au trecut 4 licitatii la o casa si nu a fost nici o oferta}se poate opri daca se incearca o intelegere de ... (vezi toată discuția)