avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... asistent veterinar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

asistent veterinar

sunt asistent veterinar pot sa imi deschid o farmacie veterinara?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 12:37, 30 Mai 2010
Buna ziua !
Nu. In conformitate cu prevederile legii 160/ 1998 actualizata, art.3, alin.(1), lit. i), comercializarea cu amanuntul si utilizarea produselor biologice, antiparazitare de uz special si medicamentelor de uz veterinar, este de competenta exclusiva a medicului veterinar.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)
Am voie să comercializez antiparazitare interne si externe ptr animale? Ferariu Lavinia Ferariu Lavinia Bună ziua ! Sunt asistent de farmacie, administrez un magazin cu produse naturiste , hrană animale si cosmetice.Aș dori să știu dacă aș avea voie să ... (vezi toată discuția)
Ordin 11/2013 privind dietele veterinare Razvan_Con Razvan_Con Buna ziua In urma acestui acest ordin al CMVRO depozitele veterinare au primit o recomandare clara (neprevazuta in acest ordin) cum ca nu mai au voie sa ... (vezi toată discuția)