avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariale

Am fost demis nelegal si am obtinut in instanta despagubirea prevazuta de art. 78 (1) din Codul muncii. In cazul meu se aplica OUG 18/ 2010, adica voi primi banii esalonat in 2011, 2012, 2013?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anele2010 , utilizator 12:00, 13 Iulie 2010
Trebuie sa primiti bani intr-o singura transa din moment ce raporturile de munca s-au incheiat.
Daca sunteti functionar public beneficiati de prevederile legii 188/1999, nu cadeti sub incidenta Codului Muncii, iar salariile din urma trebuie sa le primiti la reintegrare, esalonarea pe urmatorii ani prevad drepturile castigate in instanta de personalul bugetar in legatura cu sporuri,suplimentul postului , etc.
Plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii in perioada 1 ianuarie—31 decembrie 2010, se realizeaza astfel:
a) in anul 2011 se plateste 34% din valoarea titlului executoriu;
b) in anul 2012 se plateste 33% din valoarea titlului executoriu;
c) in anul 2013 se plateste 33% din valoarea titlului executoriu.:
Domnule Cornel Vasile, sunt de acord cu ce ati spus mai sus. In cazul in care cineva paraseste sistemul se aplica OUG sau hotararea judecatoreasca?
Nu sunt de acord cu adopatarea acestor OUG-uri .... primordial ar fi aplicarea hotararilor judecatoresti ... de aceea, consider ca in cazul in care o persoana paraseste sistemul trebuie sa se aplice hotararea judecatoreasca.

Alte discuții în legătură

drepturi salariale ou 71/2009 Aura Pop Aura Pop Detin o hotarire judecatoreasca -obiect drepturi salariale personal din sector bugetar devenita executorie la data de 19 05 2009 Pina in ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila. maripet maripet Am castigat anumite drepturi salariale obtinand o hotarare definitiva si irevocabila la sfarsitul anului 2009 dar din anumite motive nu am investit-o cu ... (vezi toată discuția)
Oug 71/2009 - drepturi salariale obtinute in instanta Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! OUG 71/2009 reglementeaza drepturile salariale obtinute prin hotariri judecatoresti definitive in cursul anului 2009!! Dar cele din 2010???? NU ... (vezi toată discuția)