avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul de suprasolicitare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul de suprasolicitare

Ma poate ajuta cineva, se mai acorda sporul de suprasolicitare neuropsihica prevazut de art.50(13) din legea 128/1997,pt functia de administrator financiar patrimoniu -didactic auxiliar.
Cel mai recent răspuns: lia19. , utilizator 19:45, 30 Mai 2010
Sporul de suprasolicitare neuropsihica ??????????Se ma da asa ceva.....Eu lucrez intr-o institutie de stat si nu mi-a mai ramas alceva decat sporul de vechime.Nu se mai da niciun spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul pentru suprasolicitare neuropsihicã Eva_56 Eva_56 Lege nr. 128/1997 din 12/07/1997 privind Statutul personalului didactic Art. 50. - (13) Personalul didactic beneficiază, la fiecare tranşă de ... (vezi toată discuția)
Loc de munca gabriela09 gabriela09 Administrator financiar (patrimoniu )studii superioare intr-o scoala ce reprezinta ca post si in grila de salariu se incadreaza .va multumesc (vezi toată discuția)
Sporul de fidelitate in invatamant qwaszx qwaszx Buna seara, Va rog sa-mi precizati daca se acorda sporul de fidelitate unui cadru didactic care afost in concediu de ingrijire copil? (mai exact daca aceasta ... (vezi toată discuția)