avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere

Buna ziua!Am si eu o neclaritate...am in chirie intr-un apartament de doi ani o firma de imobiliare.In primul an am facut contract legal de inchiriere iar apoi pana azi nu am mai fost de acord chiriasul sa mai facem contract legal.Azi am primit un aviz pe numele destinatarului al firmei si adresa mea de domiciliu (acesta fiind alta).Asta presupun ca ar fi cu acest aviz...Intrebarea mea este in cazul unei amenzi cine plateste firma sau eu?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:31, 31 Mai 2010
Dvs platiti. In baza carui act va plateste chiria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma apartament ContSters166949 ContSters166949 Un proprietar vrea sa primeasca chitanta de la asociatie cu cotele de cheltuieli pe firma. Este legal? Este Corect? (vezi toată discuția)
Primire in spatiu locativ - riscuri? delmina delmina Am inchiriat un apartament, iar chiriasul doreste sa isi schimbe buletinul pe noua adresa (nu cu flotant, ci cu domiciliu), deoarece in cateva zile ii expira ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)