avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salarii mai
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salarii mai

Am un angajat care a inceput la 01.05.2010 cu norma de 4h pe zi si minim de 600. Eu folosesc programul SAGA iar cand dau la configurare salarii imi ia la ore lucrate doar 76. Tinanad cont ca sunt 20 zile lucratoare pe mai nu trebuia sa imi ia 80 de ore, si sa imi i-a salariul de 600 nu cel de 570?????
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 12:30, 1 Iunie 2010
in stanga sus aveti fisiere - salariati : nume ,prenume, functie ,data angajarii......si undeva ,ingrosat SALARIU BRUT . acolo completati . de altfel eu completez toate datele sa le am oricand , inclusiv revisal-ul .
sau intrati la operatii-state salarii , la salariatul respectiv ,prin butonul "modific " , introduceti TIMP LUCRAT 80 ore .
succes si tineti-ma la curent !
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
vidiva, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu in cursul lunii, in stat alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am 2 situatii pe care nu stiu cum sa le introduc in stat sa apara cu modificarile de la data la care au fost operate si transmise la itm. 1. o ... (vezi toată discuția)
Modificarea datelor de identificare inregistrate eronat in contractul de munca si in revisal ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, Va rog frumos sa imi precizati care sunt etapele care trebuie parcurse in situatia in care datele de identificare ale unui salariat au fost ... (vezi toată discuția)