avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... noua impozitare a locuintelor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

noua impozitare a locuintelor

Daca in afara de locuinta de domiciliu mai am o locuinta inchiriata in aceeasi localitate, inteleg ca nu platesc impozit marit. Daca in plus, posed la tara o locuinta pentru care platesc impozit in acea localitate, aceasta se considera o a doua, pentru care platesc impozit marit cu 30%? Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

La impozitare se percepe impozit marit pt. a doua locuinta sau a doua proprietate? floricu67 floricu67 buna ziua. am o mare nedumerire vis a vis de modul de interpretare a prevederilor in ceea ce priveste impozitarea pentru a doua proprietate.concret detin un ... (vezi toată discuția)
Guvernul va impozita suplimentar persoanele care detin mai multe imobile in proprietate mariamagdalena mariamagdalena Buna ziua. As dori o explicatie suplimentara legata de subiectul de mai sus. Recent, i-am cedat fiicei mele prin donatie [b]in nume propriu[/b] 2 garsoniere. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri/terenuri dutza0610 dutza0610 Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Parintii mei sunt propietari in acest moment a 2 apartamente si a unei case cu ... (vezi toată discuția)