avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... adaugare activitati noi la PFA software cu norma de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

adaugare activitati noi la PFA software cu norma de venit

Buna ziua.
Am un PFA cu norma fixa de venit, avand ca activitate principala 6201 - Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). Pot sa-mi adaug ca activitati secundare urmatoarele:
- cod 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
- cod 3213 - Fabricarea imitatiilor de bijuterii si articole similare ?
Presupunand ca obtin la un moment dat toate autorizatiile si adeverintele si certificatele si tot ce mai trebuie pentru activitatile mai sus mentionate, afecteaza cumva aceste noi activitati tipul de venit (norma fixa), faptul ca sunt neplatitor de tva, sau altceva? Din ce-am mai gasit pe net, exista norma fixa si pentru "confectionare si /sau comercializare de gablonturi, martisoare si felicitari". Ma incadrez la aceasta categorie?
Ma intereseaza sa pot elibera facturi pentru bijuteriile pe care le-as vinde pe internet, si la control sa fiu cu toate in regula.

Alte discuții în legătură

Martisoare baxter baxter Ce acte sunt necesare pentru autorizatie temporara de vanzare martisoare? (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)