In primul rand , prezentarea actiunii judecatoresti de catre angajat se face la Judecatoria de domiciliu ( nu al Judecatoriei unde isi are sediul firma).
Eliberarea Cartii de Munca se poate face NUMAI dupa completarea acesteia cu toate datele la zi , si avizul I.T.M. teritorial ( in care isi are sediul firma) .
Nu inteleg de ce ati depus actiune judecatoreasca la Judecatoria din arondamentul firmei ???
Era mai direct , cu mai putin timp pierdut depunerea actiunii la Judecatoria din raza de domiciliu al angajatului !!
Nu inteleg de unde ati tras concluzia ca am depus actiunea la judecatoria de la domiciliul reclamantului si nu al piritului... pentru ca nu am facut vreo referire in acest sens!:-/#-o
Oricum nu asta are importanta, deoarece atit reclamantul cit si piritul isi au domiciliul, respectiv sediul in Brasov, unde am depus actiunea.
Intrebarea mea viza
EXCLUSIV latura competentei materiale a instantei -
judecatoria sau tribunalul complet specializat - avind in vedere motivarea in drept a cauzei - Decretul nr. 92/1976 - respectiv obligarea la eliberarea carnetului de munca cu inscrierile la zi si obligarea la despagubiri, nicidecum competenta judecatoriei de la domiciliul piritului sau de la domiciliul reclamantului.
Cu alte cuvinte:
litigiul dedus judecatii este un litigiu de dreptul muncii care trebuia judecat de tribunal in complet specializat sau un litigiu care se judeca potrivit competentei stabilite expres de Decretul nr. 92/1976, respectiv de catre judecatorie in complet de un singur judecator?