avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie asigurari de sanatate

Buna ziua1!
O persoana care are calitatea de cenzor in cadrul unei societati si are o retributie lunara de 20 lei, i se plateste la fondul de asigurari de sanatate suma de 1 leu lunar si este si asociat unic la alta societate, mai are obligatia de a plati la fondul de asigurari de sanatate avand in vedere ca are contract de asigurat la Casa Judeteana de Pensii cu suma de 318 lei.

Alte discuții în legătură

Contributii sanatate despi despi Buna! Sunt asociat unic la o firma si am obligatoriu contract cu Casa de Pensii, unde venitul asigurat este 300 ron, sunt si cenzor la o alta firma unde ... (vezi toată discuția)
Angajare cu cim- scap de plata ultimilor 5 ani la sanatate? aida1 aida1 In ultimii 5 ani nu am platit asigurari de sanatate deoarece nu am fost salariata. Acum sunt asociat unic si administrator la un SRL. Daca inchei contract ... (vezi toată discuția)
Impozit indemnizatie asociat unic aida1 aida1 Asociatul unic (SRL ) a incheiat declaratie de asigurare cu Casa de Pensii si plateste 31,3% din venitul asigurat ( 318 lei) , respectiv suma de 100 ... (vezi toată discuția)