in baza caror legi se calculeaza salariul de baza in prezent pentru un inspector debutant (in cadrul serviciilor deconcentrate) .. e posibil ca un salariu de baza pentru un post care necesita studii superioare sa fie 705 ????????????????????
Va multumesc
Pe baza art. 8 din Legea-Cadru nr. 330 din 5 noiembrie 2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice:
Art. 8 În anul 2010, majorarea salariilor, a soldelor funcţiilor de bază şi a indemnizaţiilor se va face numai pentru acelea care au un nivel mai mic de 705 lei/lună şi fără a depăşi această valoare.
Anul trecut, salariul de baza nesimtit pentru inspector I debutant din aparatul propriu de specialitate al primarilor şi al instituţiilor din subordinea consiliilor judeţene sau consiliilor locale era de 699 lei iar in urma prognozatei taieri a salariilor cu 25% va fi si mai nesimtit, adica 600 de lei, pentru studii superioare...:thumbdown:
si toate promisiunile ale din legea unica .... cu salar de baza de 1.75 (1233) cand intra in vigoare sa fiu si eu mandru ca sunt roman si sa pot supravietui si eu in tara aceasta de 2 lei ...... vreau sa stiu ..... pentru ca ...ma gandesc serios sa plec din tara ................ multumesc
Pentru cunoscatori !
koranima
Cine poate si stie sa imi explice din ce articol din legea unica de salarizare (330/2009) rezulta ca un inspector debutant dintr o institutie deconcentrata sa ... (vezi toată discuția)