avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu de baza

in baza caror legi se calculeaza salariul de baza in prezent pentru un inspector debutant (in cadrul serviciilor deconcentrate) .. e posibil ca un salariu de baza pentru un post care necesita studii superioare sa fie 705 ????????????????????
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: koranima , utilizator 21:26, 9 Iunie 2010
V-am dat textul de lege pentru functionarii publici!...

Cred ca nicio persoana cu un IQ mediu nu crede ca de anul viitor se vor aplica coeficientii din legea nr. 330/2009, ea a fost data pentru scaderea veniturilor majoritatii salariatilor bugetari nicidecum pentru a stabili niste venituri din care sa se poata trai decent.

Data viitoare "cand mai auziti" cereti denumirea, numarul, anul actului normativ, precum si articolul cu salariul....
Multumesc!:(:(:(:(
Trebuie sa plec din tara asta cat mai repede.....:(:(
Cu stima,:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu de baza ContSters66817 ContSters66817 Buna ziua , cum se calculeaza un salariu de baza conform legii unice de salarizare aneza I/2 pentru un inspector debutant? Cum adica baza1.75? Cum se ... (vezi toată discuția)
Pentru cunoscatori ! koranima koranima Cine poate si stie sa imi explice din ce articol din legea unica de salarizare (330/2009) rezulta ca un inspector debutant dintr o institutie deconcentrata sa ... (vezi toată discuția)
Salariu minim cu studii superioare mason mason Stie cineva care e salariu minim cu studii superioare pentru anul 2010? Multumesc! (vezi toată discuția)