avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suplimentul pt alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suplimentul pt alocatie

buna ziua,va rog frumos sami spuneti si mie daca mai am dreptul la suplimentul pt alocatie daca eu locuiesc intro alta localitate neflotant.Deci eu pina acum primeam alocatia si suplimentul in localitatea natala unde am si domiciliu stabil dar din cauza serviciului locuiesc in alta localitate neflotant cu cei doi copii ai mei. Va intreb deoarece cind am dus adeverinta de la scoala unde imi invata copii la primaria unde am domiciliu stabil functionara de acolo mia zis ca imi taie suplimentul pe motiv ca eu nu stau in localitate.VA MULTUMESC,ASTEPT RASPUNS chiar nu poate nimeni sami spuna daca mai am dreptul la supliment?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
gicuta68, utilizator

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala stanalexandru stanalexandru Buna ziua,am,si eu o interbare legata de alocati complementara fica mea are 2 copii copii locuiesc cu mine merg la scola in satul meu fica locuieste in ROMAN ... (vezi toată discuția)
Parasirea domicililui Plumb979@gmail Plumb979@gmail Mia luat fetita 1an si 7luni de acasa si baiatu de8 ani ia dus la parinti ei fara sa stiu eram in timpul servicilui ea a mai stat 4zile si a plecat si ea ca sa ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la alocatie monoparentala ? FloricicaAlbastra FloricicaAlbastra Buna Pot beneficia si eu de pensie monop.sunt divortata si am in intretinere 2 copii minori 9si 14 ani ?.Din 2009 de cand am div stau cu chirie la judet ... (vezi toată discuția)