avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CONTRACT DE MANDAT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CONTRACT DE MANDAT

Buna seara!Am contract de mandat pe termen determinat(2 ani)si as vrea sa stiu daca trebuie sa depun declaratia 205 (personal).Precizez faptul ca se opreste pe statul de plata doar cei 16%.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MPAUL , utilizator 12:25, 4 Iunie 2010
cine v-a mandatat?
sunt presedinta unei asociatii de proprietari si in urma adunarii generale de anul trecut am contract de mandat cu remuneratie si nu stiu daca trebuie sa depun declaratia 205 la ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv adunarea generala a asociatilor ASOCIATIE PROPRIETARI ASOCIATIE PROPRIETARI Am nevoie urgenta de un model de proces verbal al adunarii generale a asociatilor unei asociatii de proprietari ce trebuie anexat la declaratia 010 in vederea ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 - noua forma a aparut! elga50 elga50 [b]Pentru administratori[/b] A aparut noua forma a[b] declaratiei 205[/b] unde se descriu si centralizeaza toate formele de contracte. (Nu se mai depun ... (vezi toată discuția)
Cor presedinte asociatie ion damaschin ion damaschin Buna seara, Va rog i-mi puteti comunica ce cod COR are presedintele asociatiei de locatari? Va multumesc! (vezi toată discuția)