avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pot face inspectie fiscala la o societatea care se ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pot face inspectie fiscala la o societatea care se afla in administrare fiscala?

o societate se afla in adiministrare speciala pan la 31.12.2010, dp cre urmeaza sa se privatizeze, intrebarea mea este care este baza legala ptr a face la societatea respectiva control privind impozitele si taxele locale?

Alte discuții în legătură

Plata penalizari la recalcul impozit pe cladire? gmarba gmarba Serviciul Taxe si impozite al primariei mi-a comunicat faptul ca s-a recalculat impozitul pe cladirea unde locuiesc si incepand din acest an trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor si impozitelor locale obligatorie la eliberarea unui certificat fiscal catre un srl??? ContSters56951 ContSters56951 Daca o societate SRL, are sediul principal intr-o comuna unde nu desfasoara activitate, [b]avand balanta pe zero[/b]([i]precizez nu este cu activitatea ... (vezi toată discuția)
Alocatia complementara s-a taiat? nitoi viorel nitoi viorel Buna ziua.Sunt din Gorj.Ieri cand a aduc postasul alocatia ptr. copii a zis ca cea complementara s-a taiat si nimeni nu o mai iaX-(.Cum in lege se spune ... (vezi toată discuția)