avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Explicatie nesupunerea civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Explicatie nesupunerea civila

Conform regulamentului de functionarea a invatamantului preuniversitas si statutului personalului didactic, mediile nu pot fi incheiate decat de profesorul clasei, in caz ca nu o face directorul il poate sanctiona. Deci ne putem folosi de nesupunerea civila, nefiind in greva ca sa justificam neincheierea mediilor?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
mondena_2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 4 Iunie 2010
Daca sunt in greva nu au cum sa incheie mediile ... pe perioada grevei raportul de munca este suspendat.
Daca nu sunt in greva si nici nu incheie mediile ,atunci se poate atrage raspunderea disciplinara a profesorului respectiv, potrivit legislatiei in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema nicki nicki Problema mea este urmatoarea: Sunt profesor, iar la una din clasele la care am predat, dirigintele, fara a avea acordul meu verbal sau scris, inainte de ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea unui cadru didactic nesimtit. ultimulmohican ultimulmohican Ce sanctiune se poate aplica unui profesor titular cu vechime, care nu se prezinta la post intre 1-12 septembrie in activitate, fiindca nu are chef? Ce prevede ... (vezi toată discuția)
Cadru didactic ony172005 ony172005 Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai ... (vezi toată discuția)