avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii Premiile concursului din perioada 07 - 14.05.2007
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

Premiile concursului din perioada 07 - 14.05.2007

Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 14 mai 2007).

Locul 1: o carte oferita de editura Sfera Juridca.
Locul 2: 2 carti oferite de editura C.h. Beck
Locul 3: o carte oferita de editura Editura Bestpublishing

Castigatorii sunt rugati sa trimita datele lor de contact (username, adresa, numar de telefon, numele complet) la urmatoarea adresa de mail: mihaela@avocatnet.ro.
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2007
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 12:19, 17 Mai 2007
da castigatorii?????????????
~ Conținut șters la cerere ~
supeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr

eu eram nedumerita de ce admin nu publica lista de castigatori asa cum cred ca ar fi normal.

in fine nu asta e important, ceea ce consider eu important este ca exista acest site in care gasesti raspuns la cele mai complexe probleme de drept si nu numai si foarte important ca sunt colegi (e) minunati(e) si capabili(e) care te ajuta cu opiniii , raspunsuri...........

va multumesc tuturor .
am primit, multumesc..

procedura penala sinteze si spete.......suuuupeeer. chiar aveam de gand sa o cumper, pe bune. poate nu as fi gasit editia acestui autor dar chiar aveam nevoie, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

premiile concursului din perioada 21 - 28.05.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 27 mai ... (vezi toată discuția)
Premiile concursului din perioada 28.05 - 04.06.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 04 iunie ... (vezi toată discuția)
Premiile concursului din perioada 23 - 30.04.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 30 aprilie ... (vezi toată discuția)