Am deschis de curand o intreprindere individula (sistem real) cod caen 9602 - coafura si alte activitati de infrumusetare , 4791- comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet si 4799 - comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor , si am cateva nelamuriri.
1) In cazul in care doresc sa fac un magazin on-line am nevoie de casa de marcat?
2) Din cate am inteles eu plata impozitul pe venit se face anticipat , dar cum se calculeaza?( 16%* venitul net declarat in 220?)
3)Plata cass - obligatoriu si cas - doar daca nu sunt angajata la alta societate?Si cum se calculeaza (5.2 %,respectiv 30,80 % din venitul net declarat in 220)?
4)Ma pot angaja la propria intreprindere si daca da, platesc contributiile cas si cass % din salariu sau si din venitul net?
Infintare ii
artghift
sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)