avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Teoria conspiraþiei!
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Teoria conspiraþiei!

Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident de avion. Va merge de acum Polonia in rand cu lumea?Guvernul polonez şi Banca Naţională a Poloniei, au de curand de acord să slăbească moneda Poloniei, zlotul, ce in ultimele săptămâni işi revenise aproape de puterea pre-criză, ceea ce era văzut ca o posibilă ameninţare la redresarea economică.

Cititi va rog si:

Wall Street Journal

Apoi, a doua zi, preşedintele Poloniei şi preşedintele băncii naţionale mor într-un accident de avion.

Miscarea cu zlotul aratase ca cei ce conduceau Polonia puneau interesele poporului inaintea intereselor Uniunii Europene, in conditiile in care deja era singura tara din UE care nu intrase anul trecut in recesiune.

Mai mult, conform articolului Polonia nu mai are nevoie de bani de la FMI din 29 martie 2010, Banca centrala a Poloniei a anuntat luni ca Varsovia nu mai are nevoie de prelungirea liniei de credit flexibile de 21,8 miliarde dolari, pusa la dispozitie anul trecut de catre Fondul Monetar International (FMI),

Sa ne mai amintim si ca:

Polonia a refuzat să achiziţioneze vaccinuri împotriva AH1N1 deoarece companiile farmaceutice NU DOREAU SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA pentru efectele secundare

Sau chiar ca preşedintele polonez Lech Kaczynski a semnat Tratatul de la Lisabona foarte tarziu, de abia la sfarsitul anului trecut …
Cu alte cuvinte, Polonia se deplasa usor altfel decat batea vantul si asta desigur deranja. Trebuie inteles ca niste unii au decis de exemplu ca planeta sa fie in criza (Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE) iar cine nu e in criza perturba. De asemenea, aceeiasi au hotarat ca FMI trebuie sa aiba un rol important (Fostii si actualii sefi FMI O SPUN PE FATA: “Aceasta fereastra favorabila, plina de oportunitati este aici. Nu va sta deschisa pentru totdeauna” si vor o MONEDA INTERNATIONALA) si se vede urat ca cineva sa-i refuze „ajutorul” …

Nu ma lansez cu ipoteza ca accidentul aviatic a fost de fapt o eliminare, insa consider ca este un moment oportun ca prin dibacie, ELITELE sa repuna Polonia pe fagasul „corect”.
___________________________&no comment?nimeni hai ca doar aveti cultura generala destula cred?!
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 10:09, 29 August 2010
Chiar daca sunt unele semne de intrebare asupra mortii dubioase a presedintelui polonez si a elitei poloneze,aflate in avion,nu cred in motivari legate de teoria conspiratiei astfel cum a fost aceasta aratata mai sus.
Cred ca in general o anumita categorie de" frustrati" emit periodic asemenea teorii,mai ales impotriva unor elite care ii deranjeaza pentru a provoca "dubii" si anarhie.
De asemeni cred ca anumite persoane,cu cultura putina,dar si cu anumite orientari ,in special rasiale sau persoane care au anumite interese politice si economice contrare mersului societatii europene,asteapta de fiecare data asemenea manipulari si reactioneaza la acestea,mai mult vocal,insa fara avea forta,deoarece reprezinta minoritati insignifiante.
In general,existenta unor elite,este de natura sa deranjeze persoane de tipul celor aratate mai sus.
Pe de alta parte una dintre teoriile conspiratiei,arata ca este necesara indatorarea peste masura a unor tari mai sarace,care contracteaza imprumuturi pentru redresare economica,mai ales de la FMI,pentru a-si vinde segmente economice importante in contul datoriilor tot mai greu de achitat si pentru a se realiza stapanirea deplina/subjugarea economica si politica a acestor tari.
Exista tot felul de teorii insotite de "dovezi" de tot felul ,pe care unii,putini la numar, le considera elocvente,iar altii,mult mai numerosi, neconcludente
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
Radu Gabrian, Mediator
:giggle:nu mai e demult o teorie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intalnirea de la davos. POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Despre criza care bantuie lumea s-a vorbit mult in ultimul timp si se va mai vorbi. Subiectul intalnirii de la Davos, din acest an, a fost tocmai despre ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni-posibilitate diminuare rate/credit mi_simonet mi_simonet odata cu cresterea cursului valutar al CHF, deja salariul meu este \"mancat\" de rata lunara la banca. am transmis bancii o notificare prin care imi declar ... (vezi toată discuția)
Ialomiteanu: isarescu ne spune ce avem de facut jeorj jeorj Ialomiţeanu: \"domnul guvernator ne spune lucruri bune şi ce avem de ... (vezi toată discuția)