avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sfat

Buna ziua! Am lucrat de 4 (patru) ani la firma X unde lucram 10 ore pe zi şi sâmbetele până la ora 13:00 dar nu eram plătiţi la numărul de ore efectuat, pâna in luna decembrie 2009, dată la care am fost preluaţi de firma Y cu acelaşi profil dar patronată de soţia fostului patron. De atunci nu s-a schimbat nimic pâna la începutul lunii dată la care ne-a impus să lucrăm de la ora 06:00 la 18:30 în timpul săptămânii, sâmbăta până la ora 15:00 şi duminica până la 12:00.Este legal????????. Ce trebuie să fac? Astept un sfat.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 14:20, 6 Iunie 2010
plangere la inspectoratul teritorial de munca!insa inainte incercati o "conciliere"cu doamna patroana...daca nu...actionati cum v-am amintit mai sus sau direct in judecata...
nu,dati-i in jud
daca ii dati in judecata veti castiga dar veti ramane si fara loc de munca,plus ca procesul ar dura o perioada mare de timp
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul meu... victoria20 victoria20 Buna seara!Am cateva probleme in ceea ce priveste dreptul meu la locul de munca si mai exact cu concediul de odihna. Sunat angajata intr-o firma de ... (vezi toată discuția)
Cum se plătesc orele Flor343634 Flor343634 Cum se plătesc orele suplimentare sambete Duminicii si de ex tura 24 h vineri ,sâmbăta alarma ora 09:30 pana la ora 15 , duminica alarma la 06:00 pana ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariatilor Ella8945 Ella8945 Buna ziua, Am si eu o intrebare. De fapt, cand vine vorba de informare juridica si codul muncii am mai multe, dar pentru inceput as vrea sa stiu care imi ... (vezi toată discuția)