avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini zgomotosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini zgomotosi

am o problema cu 2 baietasi care stau deasupra mea(etajul2), dau muzica la maxim in fiecare zi, de dimineata pana seara, cred ca e lasata deschisa chiar daca pleaca, e atat de tare, incat ”tremura” si geamurile, dar la 10 seara e inchisa! e groaznic, nu poti dormi dupa amiaza, nu poti invata,absolut .e groaznic! am sunat la politie si mi s-a zis ca daca nu e zgomot dupa 10 seara nu pot face nimic!isi bat joc de oameni, de toti vecinii!iar proprietarului nu-i pasa!dati-mi un sfat! va rog! multumesc!
plangere prealabila la organele de politie(sectia in a carui raza teritoriala apartine locuinta d-voastra sau respectiva grupare mobil de jandarmi) pentru tulburarea ordinii si linistii publice...nu stiu insa daca va fi foarte eficient...politistii sunt cam pasivi in ce privesc aceste "mici dar mari"(cunosc din propria experienta) incidente...cred ca mai bine suntati la jandarmerie ca impun mai mult respect!...li se va intocmi un proces verbal de sanctionare contraventionala....(in fata jandarmilor fie vorba intre noi nu vor face gura mare)...dar va trebui sa fiti de fata cand le vor intocmi procesul verbal..stima si respect!
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
prosecuter_badboy, utilizator
si ma ia in seama daca sun si dupa amiaza la jandarmerie,iar daca vin, am auzit ca nu deschid usa(mi-a spus o vecina)cei cu pricina, cand vad astfel de organe! cu privire la faptul ca trebuie sa fiu si eu de fata e greu, e cam dificil mi-e teama sa nu-mi faca vreun rau, cand ies a doua zi sa ma duc la servici!trebuie sa fac ceva, nu-i mai suport,nu-mi vine sa intru in casa!
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice Neacsu257 Neacsu257 Buna seara! In primul rand imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie. Nefiind in tema si nemaiavand probleme de acest gen,as dori un sfat de la ... (vezi toată discuția)