avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare verificare apartament
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

verificare apartament

Buna ziua,

As dori sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa. As dori sa stiu cam cat de sigure sunt actele emise de cei de la Cadastru si de la Cartea Funciara? Mai exista si alta posibilitate de a verifica daca un apartament este ipotecat sau este pus sub sechestru?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 09:38, 7 Iunie 2010
In programul prima casa banca creditoare este cea mai in masura sa verifice sarcinile locuintei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament ipotecat popamaryi popamaryi Buna ziua! va rog sa ma ajutati! Vreau sa cumpar un apartament ipotecat dar nu stiu care sunt demersurile! Va rog sa imi spuneti ce este de facut! Va ... (vezi toată discuția)
Apartamentul pe care doream sa-l cumpar am descoperit ca are 4 (patru) ipoteci ascunse de catre vanzator! vioricaw vioricaw M-am oprit la un apartament in zona centrala a Timisoarei care mi-a placut foarte mult si era la un pret corect, Am vizionat de 4 ori si am pus toate ... (vezi toată discuția)
Carte funciara si cadastru apartament cumparat in 1991 DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua, In anul 1991, parintii mei au cumparat un apartament de la ICRAL. Anul acesta, dorind sa-l vanda, au inceput demersurile pentru a face cadastrul. ... (vezi toată discuția)