avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod caen 4618
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod caen 4618

Buna ziua !
Activitatea principala a firmei mele conform cod caen este: Comert cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice. As dori sa fac si intermedieri cu aceste produse, adica eu sa gasesc furnizori si beneficiari, iar eu sa-mi retin doar un comision.
Pentru aceste prestari de servicii, m-am gandit sa adaug un nou cod caen secundar si anume: 4618: Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specifi n.c.a.
Imi poate spune cineva daca este corect?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen 4618 marius2009 marius2009 as vrea sa stiu la ce produse se refera codul caen 4618 Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific, n.c.a. si in ce ... (vezi toată discuția)
Cod caen procesare plati online aworld aworld Caut si iar caut, dar nicicum nu gasesc... Ar putea cineva sa-mi spuna care este codul CAEN potrivit pentru activitatea de procesare pplati online. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Activitate secundara cod caen gabybej gabybej Buna ziua! daca am la activitate secundara cod CAEN 6209 \"Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei\" pot sa furnizez echipament informatic ... (vezi toată discuția)