avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN PROCESARE PLATI ONLINE
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN PROCESARE PLATI ONLINE

Caut si iar caut, dar nicicum nu gasesc...
Ar putea cineva sa-mi spuna care este codul CAEN potrivit pentru activitatea de procesare pplati online. Este vorba de intermediere, de fapt, intre comerciant si clientul acestuia, eu oferind o modalitate de a plati online, contra unui comision...

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:45, 13 Ianuarie 2011
Cred ca ar fi pretabil 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4618 marius2009 marius2009 as vrea sa stiu la ce produse se refera codul caen 4618 Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific, n.c.a. si in ce ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4618 bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua ! Activitatea principala a firmei mele conform cod caen este: Comert cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice. As dori sa fac si ... (vezi toată discuția)
Contract de comision ptr intermediere vanzare fond de comert ralvintila ralvintila buna ziua, detin un PFA cu cod CAEN principal 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management; coduri secundare 7021, 6820, 6831, 6832; as ... (vezi toată discuția)