avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comision ptr intermediere vanzare fond de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comision ptr intermediere vanzare fond de comert

buna ziua,

detin un PFA cu cod CAEN principal 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management; coduri secundare 7021, 6820, 6831, 6832;

as dori sa intermediez vanzarea-cumpararea fondului de comert a unei societati comerciale, in baza unui comision;

care este modelul de contract pe care as putea merge? este corect dpdv legal sa fac un astfel de contract, avand ca obiect de activitate codurile mai sus amintite/

va multumesc,
Cel mai recent răspuns: rbt92 , utilizator 17:04, 1 Februarie 2013
Codul pretabil ar fi in opinia mea 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific, nca. Se poate incheia un contract de intermediere.
multumesc, intr-adevar este un cod potrivit!
unde as putea gasi si eu un contract de intermediere, detin o firma cod CAEN 4618.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermedieri sau consultanta ministru_ ministru_ Buna seara! Imi poate spune cineva daca intermedierile sunt considerate operatii de consultanta si management conform Codului Fiscal sau nu? Daca da imi poate ... (vezi toată discuția)
Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)
Cod caen procesare plati online aworld aworld Caut si iar caut, dar nicicum nu gasesc... Ar putea cineva sa-mi spuna care este codul CAEN potrivit pentru activitatea de procesare pplati online. Este vorba ... (vezi toată discuția)