De unde se poate obtine o copie a certificatului de inregistrare fiscala a Asociatiei de proprietari ?
Care sunt pasii ce trebuiesc urmati si daca sunt restrictii la eliberarea acestui act (adica daca oricine este indreptatit sa solicite copie dupa acest act) ?
Conform Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, puteţi cere Registrului....?? (las'că aflu eu care...)
această informaţie.
Nu am aflat decât că:
”Asociatia de proprietari dobandeste personalitate juridica in baza incheierii judecatorului delegat la organul financiar local de catre presedintele judecatoriei in a carei circumscriptie teritoriala se afla imobilul. ”
Deci la Judecătorie vei adresa cererea cf legii 544/2001.
Faceti o cerere in temeiul L544/2001, la Adm.finantelor publice unde este arondata si trebuie inregistrata asociatia si cereti sa vi se comunice daca aceasta este inscrisa legal si nr. certificatului fiscal.Daca aveti calitatea de membru al asociatiei aratati si acest fapt . Nu stiu daca va da si copie dar datele cu nr. de inregistrare sunt obligati sa le dea. Faceti cererea in dublu exemplar si rugati la registratura sa va treca numarul de inregistrare si pe copie. Daca nu va raspunde dupa 30 zile faceti plingere la Tribunalul de unde apartineti ,depuneti copia ,este scutit de taxa timbru si puteti cere si daune pt. necomunicarea in termen legal(10zile) a informatiilor solicitate.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Loc parcare sector 4
myryna
Buna ziua,
Am facut o solicitare la ADP pentru un loc de parcare si raspunsul lor a fost ca toate locurile disponibile sunt platite si ca mai departe sa ma ... (vezi toată discuția)