avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... mutare pe un post temporar vacant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

mutare pe un post temporar vacant

Buna ziua. am o intrebare. sunt functionar public ce ocupa un post temporar vacant. peste o luna titularul postului se intoarce astfel ca eu raman pe afara. in cadrul aceleiasi institutii, in cadrul unui alt compartiment, o alta colega a intrat in concediu pentru crestere copil, astfel ca se creaza un alt post temporar vacant. Intrebarea mea este daca pot primi decizie de mutare pe acel post pana la revenirea titularului. va multumesc.
Revin cu intrebarea si va rog sa ma ajutati in gasirea unui raspuns
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
ralucamaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: ralucamaria , utilizator 08:51, 9 Iunie 2010
Cel mai bine ar fi sa faceti o cerere in acest sens, si in functie daca indepliniti conditiile generale si speciale de pregatire si experienta pentru acest post.Nu va faceti prea multe sperante.
multumesc. am facut o cerere in acest sens insa juristul nu este de acord cu aceasta varianta considerand-o nelegala. as avea nevoie de niste argumente legale.
legea nr. 188/1999
"ART. 98
(1) Raportul de serviciu existent încetează de drept:
h) la data expirării termenului în care a fost ocupată pe perioadă determinată funcţia publică."
Astfel, la data de xx/xx/2010 ( perioada pentru care ati fost numita in functia publica) expira, raportul dvs. de serviciu inceteaza de drept. In masura in care, postul care va deveni temporar vacant, va fi scos la concurs... va veti putea prezenta la acest concurs, daca bineinteles, indepliniti conditiile de vechime si de studii necesare ocuparii acelei functii publice. Succes. :)
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare fneacsu fneacsu Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)
Functionar public angajat pe perioada determinata alexandra_g alexandra_g Poate fi un functionar public care este angajat pe perioada determinata [u] transferat [/u] pe un alt post vacant (titularul acestui post vacant avand ... (vezi toată discuția)
Redistribuire angajat ContSters203083 ContSters203083 Sunt angajat pe funcţia de referent al unei unitaţi administrativ teritoriale, care In urma aplicarii OUG 63/2010, a fost unul din cei 11 norocoşi ... (vezi toată discuția)