avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... va rog raspundeti!!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

va rog raspundeti!!

Buna,sunt un cetatean turc cu carte de rezidenta ca membru de familie obtinuta in romania,valabila 5 ani.Intrebarea mea este:ce trebuie sa fac pentru a putea lucra in franta si daca exista o perioada determinata in care trebuie sa ma intorc in romania in cazul in care plec intr-o tara membra uniunii europene?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 14:36, 8 Iunie 2010
V-a si raspuns cineva data trecuta cand ati scris aceeasi intrebare:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)
Urgent - calatorie ue cetatean cu carte de rezidenta in romania deea18 deea18 Buna seara!am o intrebare sotul meu este cetatean al Republici Moldova si poseda de carte de rezidenta a familiei pe 5 ani intrebarea mea este poate se ... (vezi toată discuția)
Buna seara alinamunti alinamunti Sotul meu este turc si recent a primit permis de sedere pe 2 ani in Romania,iar tot ceea ce ma intereseaza este daca el poate pleca impreuna cu mine in alte ... (vezi toată discuția)