avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... examen definitivat invatamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

examen definitivat invatamant

Am absolvit Univ. Spiru Haret in 2006, m-am titularizat in invatamant si acum, dupa 2 ani de stagiu la catedra vreau sa dau examenul de definitivat dar nici o universitate din tara nu mai primeste absolventi de la Spiru Haret invocand motivul autonomiei universitare. Ce pot face ?

Alte discuții în legătură

Daune morale si materiale - minister andr44u andr44u Buna seara. Va expun urmatoarea situatie. Sunt absolventa Facultatii de Sociologie-Psihologie Univ. Spiru Haret, promotia 2005-2008, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)
Universitatea spiru haret - dosar respins pentru gradul ii batranceavictorita batranceavictorita Am absolvit cursurile facultatii de limbi si literaturi straine,a universitatii Spiru Haret,in anul 2004,la F R.I n acelasi an am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)