avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... universitatea spiru haret - dosar respins pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

universitatea spiru haret - dosar respins pentru gradul II

Am absolvit cursurile facultatii de limbi si literaturi straine,a universitatii Spiru Haret,in anul 2004,la F R.I n acelasi an am sustinut examenul de titularizare pe care l-am luat de prima data,apoi,in 2006 mi-am dat gradul de definitivare in invatamant,pe care,de asemenea,l-am luat.In vara anului 2011 trebuia sa sustin examenul de gradul II in invatamant,dar mi-au respins dosarul(la centrul de formare Constanta)din cauza facultattii absolvite care a fost neacreditata.Ce pot face in asemenea situatie?mentionez ca pe diploma de licenta apare antetul Ministerului Educatiei.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:24, 24 Octombrie 2011
ori dati in judecata ministerul, ori sustineti licenta din nou, la o facultate acreditata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disperare: specializarea nu e acreditata eugeniazamfir eugeniazamfir Am absolvit in 2007 facultatea Spiru Haret , specializarea Romana - Engleza , in 2009 am luat examenul de titularizare si in acest an m-am inscris definitivat ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Licenta iulie 2009 spiru haret Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Buna Ziua! Va rog sa ma lamuriti cu privire la noua HG 749/2009 , hotarare care elimina din lista universitatilor acreditata UNIVERSITATEA SPIRU HARET. Am ... (vezi toată discuția)