avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DISPERARE: specializarea nu e acreditata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DISPERARE: specializarea nu e acreditata

Am absolvit in 2007 facultatea Spiru Haret , specializarea Romana - Engleza , in 2009 am luat examenul de titularizare si in acest an m-am inscris definitivat care urma sa-l sustin in 16 august . Dosarul mi-a fost respins de centrul Universitar craiova din urmatorul motiv ,, specializarea nu este acreditata" , precizez ca anul trecut in acelasi centru Universitar au fost acceptate persoane care au terminat aceeasi forma de invatamant in acelasi an cu mine , tot la ID. Diploma de licenta este certificata cu antetul Ministerului Educatiei . Ce trebuie sa fac , cui sa ma adresez. Va multumesc mult.!#-o
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 18:44, 4 August 2010
Daca sunteti membru de sindicat,adresati-va sindicatului.Daca nu,formulati actiune civila in nume propriu,consultand un avocat de specialitate,si in mod cert veti castiga.Am avut doua spete de acest gen,una am castigat-o cu brio.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Universitatea spiru haret - dosar respins pentru gradul ii batranceavictorita batranceavictorita Am absolvit cursurile facultatii de limbi si literaturi straine,a universitatii Spiru Haret,in anul 2004,la F R.I n acelasi an am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)
Licenta iulie 2009 spiru haret Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Buna Ziua! Va rog sa ma lamuriti cu privire la noua HG 749/2009 , hotarare care elimina din lista universitatilor acreditata UNIVERSITATEA SPIRU HARET. Am ... (vezi toată discuția)