avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat poate sta un dosar la politie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat poate sta un dosar la politie?

Am un dosar la politie din 2007 in care sunt invinuita conf art 215 cp. Am fost chemata la politie ptr declaratii, am facut expertiza care a fost depusa de catre experta in dec 2008 dar nu am fost chemata ptr a-mi da un exemplar. Din expertiza nu reiesea ca ma fost vinovata. De atunci nu mai stiu nimic. Astazi a sosit o citatie ptr a ma prezenta la politie, iar daca nu ma duc va fi emis mandat de aducere. Pana astazi m-au chemat prin telefon. Cat va mai dura dosarul asta?
Va multumesc

Cristina
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 08:17, 9 Iunie 2010
cat considera necesar pentru a putea lua o decizie si conteaza si de volumul de munca al politistului care se ocupa de caz
Trebuie sa va prezentanti sa luati la cunostinta de continutul dosarului. Eventual puteti merge insotita de un avocat. Cu aceasta ocazie puteti afla ce se va intampla in continuare.
Depinde daca au terminat de strans si administrat toate probele!Poate fi ultima data cand va cheama la politie!
Va dura atata cat este nevoie pentru finalizarea cercetarii. Eu va recomand sa va prezentati la politie atunci cand ati fost chemata, de preferat insotita de un avocat sau vi se va desemna unul din oficiu.
Cu acea ocazie, veti depune in scris o cerere de comunicare a raportului de expertiza contabila efectuat in dosar pentru a formula eventuale obiectiuni, mentionand faptul ca desi s-a finalizat in anul 2008, dv. nu vi s-a comunicat un exemplar si nu cunoasteti ce contine acesta si nici nu ati fost intrebata de expertul desemnat pentru a da lamuriri cu privire la obiectul expertizei. ;)
este normal sa nu mi se dea un exemplar din expertiza? Sa fiu chemata telefonic?
Au trecut 3 ani, de aproape 2 ani nu m-au mai chemat, ultima data am fost insotita de un avocat.
Va multumesc

Cristina
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
cristina bibi, utilizator

Alte discuții în legătură

Termen depunere plangere la ceccar Krissia . Krissia . Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR impotriva unui expert contabil judiciar? Si baza legala va rog. Dar termenul pt plangere penala ? (vezi toată discuția)
Expertiza topografica Elena Soare Elena Soare Suntem 5 co indivizionari pe 3 terenuri agricole. Unul dintre co indivizionari ne-a chemat in judecata pentru iesire din indiviziune. Cele 3 titluri de ... (vezi toată discuția)
Dată limită de reținut de expertul contabil - în calculul plății datorate de angajatorul care nu a făcut plata salariului, după concedierea abuzivă viktorV viktorV Bună ziua ! Sunt petent, într-un dosar în faza de cercetare penală. În aflarea prejudiciului pe care îl înregistrez, din neplata de diferențe ... (vezi toată discuția)