avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

In urma decesului bunicilor a ramas un apartament, bunicii au decedat la un an diferenta,existand mostenitori de ambele parti.Intrebarea mea este'; cum se va impartii apartamentul?
P.S bunica a decedat in 2008 iar bunicul in 2009
Se va imparti la toti mostenitorii, adica si cei ai bunicului si ce ai bunicai.
Dati mai multe amanunte. Care sunt mostenitorii, etc....
Din partea bunicii suntem 3 nepoti, din partea fiului (decedat) iar din partea bunicului ,o fata
mai am o intrebare. in cazul in care doresc sa fac scoaterea prin diviziune,cat ar dura aceasta?
inteleg ca tatal dumneavoastra era numai fiul bunicii, iar fiica bunicului dintr-o alta casatorie?
Da ,tata a decedat in 1990,si suntem 3 frati

Alte discuții în legătură

Mostenire nepot pbmice pbmice Buna ziua, Am si eu o intrebare. Situatia de fapt: Exista titlu de proprietate pe numele bunicului asupra unui teren extravilan si asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
Moștenire între fratele supraviețuitor nepoata și cumnata MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic. Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el. La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)