avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale palfon casa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

palfon casa

buna ziua, va rog daca puteti sa imi spuneti daca mai este plafon de casa pentru plati, adica totat plati furnizori 10000 ron stiu ca pe un furnizor nu poti sa platesti mai mult de 5000ron pe zi si daca depaseste factura restul prin banca, dar pe mine ma intereseaza daca mai este plafon plati zi 10000 ron pe total furnizori, daca nu mai este unde scrie, multumesc
Cel mai recent răspuns: danyyyyy , utilizator 18:27, 10 Iunie 2010
plafonul de 10.000 mai exista inca , dar poti foarte bine sa incasezi 5.000 de la mai multi clienti si in acelasi timp sa restitui imprumuturi sau sa faci plati astfel incat la sfarsitul zilei sa nu ai peste 10.000
multumesc, imi puteti scrie nota contabila
adica un exemplu, ca sa inteleg
ati facut vreodata imprumuturi catre firma ?
adica in balanta in contul 455 aveti vre-o suma ?

Alte discuții în legătură

Plafon zilnic numerar livnet38 livnet38 pot sa cumpar marfa intr-o zi de 20000 ron? (vezi toată discuția)
Plafon incasari clienti modjo006 modjo006 Daca o firma are mai multi clienti, se poate incasa de la un singur client de pe mai multe facturi pana la 10 000 ron? (vezi toată discuția)
Plafonarea incasarilor si platilor emanuela25 emanuela25 Buna ziua Am o nelamurire in ceea ce priveste articolul din legea 70/2015 in care se precizeaza ca \\"Sunt interzise plăţile fragmentate în numerar către ... (vezi toată discuția)