avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon incasari clienti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon incasari clienti

Daca o firma are mai multi clienti, se poate incasa de la un singur client de pe mai multe facturi pana la 10 000 ron?
Cel mai recent răspuns: roxxana_soare , utilizator 13:39, 15 Decembrie 2016
Toate firmele trebuie sa fac plati/zi, numerar pana la limita de 5000 ron.Deci de la un client puteti incasa pe zi doar 5000ron.
daca am 10 clienti, pot incasa cate 5000 de la fiecare intr-o zi?
Da,puteti.Limita la incasari este de 5000ron/client pe zi.Dumneavoastra nu puteti face plati insa,cu cash mai mult de5000ron/furnizor dar in limita de 10000 ron/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare cash blueyes0577 blueyes0577 Am o factura emisa catre un client tot persoana juridica.Mi s-a spus ca nu plateste cash pentru ca e ilegal.Este adevarat?Nu stiu ce sa mai cred, plafonul de ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pt asociatia proprietari pmariusf2005 pmariusf2005 asociatia de proprietari este obligata sa aiba cont bancar deschis la banca? care este legea care stipuleaza acest lucru? (vezi toată discuția)
Plafon casa irinuka2005 irinuka2005 Intrebare: 1.Exista un plafon la incasari in numerar? In afara de cel care spune ca nu ai voie sa incasezi de la un client mai mult de 5000ron intr-o ... (vezi toată discuția)