avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare drepturi salariale- drepturi de autor de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare drepturi salariale- drepturi de autor de la firma in insolventa

Va rog mult sa-mi spuneti daca imi pot recupera drepturile salariale-drepturi de auto, in cazul in care firma e in insolventa si refuza sa mai plateasca.

- firma a intrat in insolventa in noiembrie 2009
- drepturile de autor de recuperat sunt pe lunile noiembrie si decembrie 2009
- in 30 decembrie 2009 am incheiat contractul de munca, cu acordul ambelor parti
- nu am primit instiintarea intrarii in insolventa, motiv pentru care nu m-am inscris in masa credala, mi s-a spus ca intrarea in insolventa a fost publicata in Monitorul Oficial, trebuia sa ma informez si sa ma inscriu in masa credala.

Ce ar trebui sa fac?
Multumesc mult.

Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2010
alina banciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu oana27elena oana27elena Buna seara, Societatea la care sunt angajata nu mi-a mai platit salariul pe lunile noiembrie si decembrie 2012 si din cate am inteles de la director va intra ... (vezi toată discuția)
Salarii preferentiale in insolventa Dio59 Dio59 Buna seara ! Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa in decembrie 2012. Cu Salariile restante pana la intrarea in insolventa am fost inscrisa la masa ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)