avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... speta-sex la 16 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

speta-sex la 16 ani

speta: daca domnul x in varsta de peste 18 ani are o prietena de 16 ani poate intretine din punct de vedere legal relatii sexuale cu aceasta sau exista vreun impediment ?
sa ne gandim si ca domnul x se afla in penitenciar in executarea unei pedepse privative de libertate iar prietena sa de 16 ani vine la poarta inchisorii si spune ca doreste vizita intima cu prietenul ei.
se poate acorda conf legilor in vigoare ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:52, 13 Iunie 2010
Atata timp cat nu are calitatea de profesor,educator,tutore .....sau daca nu abuzeaza de increderea victimei ,autoritatea ori influenta sa asupra minorei nu vad niciun impediment.:D
ar fi o singura problema.. e minora si din acest motiv va fi nevoie si de consimtamantul expres al parintilor fetei minore
avocatPetre a scris:

ar fi o singura problema.. e minora si din acest motiv va fi nevoie si de consimtamantul expres al parintilor fetei minore

unde pot gasi aceasta prevedere ?
va multumesc
Art. 198 cod penal.
doberv a scris:

se poate acorda conf legilor in vigoare ?


Nu prea cred. Cum demonstreaza ca au avut relatii de concubinaj cu cel putin 6 luni inainte?

Alte discuții în legătură

Bună dimineața, am vrut să întreb ceva. am o relație de ... Nicoleta! Nicoleta! Bună dimineața, am vrut să întreb ceva. Am o relație de 2 ani. Prietenul meu este în închisoare de 20 de ani. Vrem o vizită intimă, dar noua lege ... (vezi toată discuția)
Tutore sau procura Mickey 1998 Mickey 1998 Buna ziua ! Ma numesc Eugen , am 24 de ani si am o relatie cu o fata de 16 ani . Cum a-si putea obtine tutela pentru a putea avea grija de ea sau chiar ... (vezi toată discuția)
Minora - vizita la penitenciar kta16 kta16 Prietenul meu a fost arestat pentru 29 de zile pentru talharie. Peste cateva zile as vrea sa merg impreuna cu mama lui sa il vad. Problema e ca eu sunt minora ... (vezi toată discuția)