avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața, am vrut să întreb ceva. Am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața, am vrut să întreb ceva. Am o relație de ...

Bună dimineața, am vrut să întreb ceva. Am o relație de 2 ani. Prietenul meu este în închisoare de 20 de ani. Vrem o vizită intimă, dar noua lege presupune că relația a existat înainte de data la care a fost trimis la închisoare. Dar aceasta este o problemă. Pentru că eram minor acum 20 de ani, aveam 12 ani. Există o soluție la asta?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:34, 9 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin incheierea casatoriei puteti beneficia de vizita intima.
acest răspuns util
Nicoleta! a scris:

Pentru că eram minor acum 20 de ani

Erați minor sau erați minoră? Că dacă sexul dvs. este masculin, nu există soluție.

Scuze.. Eram minora
Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
Nicoleta!, utilizator
Noua lege spune că, pentru a beneficia de concubinaj, trebuie să declar că relația a existat înainte ca acesta sa intre în închisoare. Așadar, problema este că aveam 12 ani în urmă cu 20 de ani, când prietenul meu a intrat în închisoare.
Nicoleta!, utilizator
acest răspuns util
CONDITIILE ACORDARII VIZITELOR INTIME le regasiti in acest link
[ link extern ] /
Nu poate fi retinuta ca relatie de parteneriat similara relatiei dintre soti o stare de concubinaj anterioara cand erati minora, deci ilegala d p v penal, incat sa justifice acum un drept de acordare a vizitei intime.
Trebuie retinut si aspectul ca acordarea vizitelor intime in starea de alerta nu se acorda decat pe baza unei adeverinte medicale emise de epidemiolog inainte cu 3 zile de vizita in penitenciar, dupa vizita acordata detinutul fiind izolat 14 zile ptr monitorizarea starii de sanatate.
De aceea cel mai recomandat ar fi casatoria.
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita conjugala la penitenciar ekaa_sil ekaa_sil Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a ... (vezi toată discuția)
Vizita conjugala anonimdel anonimdel Buna ziua,iubitul meu este inchis preventiv de 6 luni,din ce am inteles are Dreptul la o vizita conjugala de 3 ore.nu suntem căsătoriţi,si as vrea aa stiu ... (vezi toată discuția)
Speta-sex la 16 ani doberv doberv speta: daca domnul x in varsta de peste 18 ani are o prietena de 16 ani poate intretine din punct de vedere legal relatii sexuale cu aceasta sau exista vreun ... (vezi toată discuția)