avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantari second hand
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantari second hand

Buna!
se acorda finantari pentru achizitionarea de utilaje de productie second hand?
daca da, va rog sa imi indicati si operatiunea.este vorba despre un imm din domeniul productiei care doreste achizitionarea de utilaje de productie second hand pentru diversificarea liniilor de productie. valoarea investitiei este de 200.000 euro
multumesc
Cel mai recent răspuns: cipri_h , utilizator 09:28, 12 Iunie 2010
Utilajele second hand sunt neeligibile
Deci raspunsul este nu
Se finanteaza doar utilaje noi
Exista o serie de masuri care stimuleaza crearea dezvoltarea si/sau diversificarea activitatilor economice
Pentru a va putea fi mai de folos va rog sa specificati mai multe:
Obiect de activitate
Unde va desfasurati activitatea (mediu urban/rural)
Daca va inscrieti in categoria IMM-urilor etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri nerambursabile pentru productie si necesitate consultanta rominaduca rominaduca Buna, Ma intereseaza daca o intreprindere mica ce are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al materialelor de constructii, cod ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaje linie de productie sorinqwerty sorinqwerty Am dori sa achizitionam mai multe utilaje(linie de productie) second hand, dar cu certificare CE 2011. Intrebarea mea este se pot accesa fonduri europene si pt ... (vezi toată discuția)
Obtinere credite pentru imm soricanicoleta soricanicoleta cum se pot obtine credite nerambursabile pentru imm si ce conditii trebuie indeplineasca (vezi toată discuția)